Home Actualitate Centrul de vaccinare de la Pavilion, pregătit

Centrul de vaccinare de la Pavilion, pregătit

by Antonia Mocanu
0 comment

După câteva săptămâni de muncă asiduă din partea autorităților locale, centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional este gata, în această săptămână DSP Constanța a avizat funcționarea acestuia, iar începând de luni, 8 februarie își va deschide porțile.

Inițial în centrul de vaccinare vor funcționa doar șase fluxuri, urmând ca în perioada următoare să se facă demersuri pentru a le extinde. Capacitatea efectivă a lui este una destul de mare, în sensul în care în viitor vor putea fi vaccinate 40 de persoane simultan, în cele 20 de cabinete de vaccinare amenajate, câte 10 pentru fiecare parte.

Aproximativ 100 de persoane vor lucra în centru, pentru a acoperi toate cele 40 de fluxuri, capacitatea de vaccinare pe zi urcând la 2.000 de persoane. De menționat este faptul că fiecare beneficiar care pășește în centrul de vaccinare de la Pavilionul Expozițional va trebuie să respecte o serie de reglementări.

Deschiderea centrului de vaccinare de la Pavilionul Expozițional ajută în primul rând spitalul modular de pe stadionul Portul deoarece preia programările în integralitate. De asemenea, Centrul de vaccinare de la Spitalul Modular se va închide în scurt timp, iar el va funcționa doar ca unitate spitalicească.  

related posts

Leave a Comment