Home Actualitate Elevii s-au întors la şcoală

Elevii s-au întors la şcoală

by Antonia Mocanu
0 comment

De astăzi elevii s-au întors la şcoala online.  Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că în funcţie de evoluţia lucrurilor, şcolile se vor putea redeschide la începutul lunii iulie.

Conform calendarului anului şcolar, elevii s-au întors de astăzi la orele online.  Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, anticipează că şcolile s-ar putea redeschide la sfârşitul lunii mai sau începutul lunii iunie, el urmând să aibă o discuţie astăzi cu ministrul Educaţiei. Ministrul a declarat că trebuie stabilit cum pot intra copiii în școli şi dacă vor învăța în mai multe schimburi.

“Tot ce înseamnă circuitul copiilor, dacă vom face mai multe schimburi, dacă vor fi mai puţine ore, dacă vom avea acele biocide, dacă vom avea şi măscuţe, dar efectiv sunt protocoale pe care le stabilim şi le vom adapta la nevoile momentului”, a afrimat Nelu Tătaru.

Pe data de 7 aprilie Ministrul Educaţiei a anunţat că reluarea cursurilor va putea fi posibilă după încetarea stării de urgenţă. Monica Anisie menţiona atunci că examenul pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat ar putea fi organizate în luna iulie.

related posts

Leave a Comment