Home Actualitate DIICOT Constanța: Reținut pentru trafic de droguri de risc.

DIICOT Constanța: Reținut pentru trafic de droguri de risc.

by Antonia Mocanu
0 comment


Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus în data de 20 februarie reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpatului U.C., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a stabilit că, în cursul anului 2020, inculpatul U.C. a fost implicat în realizarea unei culturi de droguri de risc (cannabis) în vederea comercializării acestora pe raza orașului Murfatlar.

De asemenea, ieri, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Constanța au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza orașului Murfatlar, în urma căreia au fost descoperite 7 plante de cannabis, instalații și dispozitive de iluminat și irigat, 22 de recipiente cu fertilizatori pentru cannabis, un cântar de precizie, un laptop, 3 telefoane mobile, fragmente de substanță vegetală uscată cu miros specific, precum și mai multe documente și înscrisuri.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, inculpatul U.C. urmează să fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Constanța.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Sursa foto: Poliția Română- DIICOT

related posts

Leave a Comment