Home Actualitate Descinderi ale IPJ Constanța

Descinderi ale IPJ Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

În cursul zilelor trecute, polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Cu ocazia descinderilor au fost identificate și ridicate, în vederea indisponibilizării, 27.000 de țigarete de diferite mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare, susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă, dar și mai multe sume de bani, respectiv 8.100 de lire sterline, 6.200 de euro și 3.450 de lei.

La sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost conduse pentru audieri 4 persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 68 de ani, iar în urma probatoriului administrat în cauză, acestea au fost reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, urmând ca în cursul zilelor viitoare să fie prezentate instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

related posts

Leave a Comment