Home Actualitate Decizii de ultim moment pentru studenții constănțeni

Decizii de ultim moment pentru studenții constănțeni

by Antonia Mocanu
0 comment

Comitetul de Urgență al Universității „Ovidius” din Constanța a decis suspendarea tuturor lucrărilor practice și a cursurilor care se desfășoară în spitalele partenere, începând din 9 martie și până la sfârșitul lunii.

Măsura vizează facultățile cu profil medical, iar pregătirea studenților urmează să se desfășoare fie în spațiile didactice din afara spitalelor, prin diseminarea cunoștințelor utilizând instrumente digitale de comunicare. Măsura vine în continuarea deciziei Consiliului de Administrație al UOC, prin care s-au suspendat stagiile clinice de Boli Infecțioase pentru 30 de zile.

Decizia a fost adusă la cunoștința corpului academic de către decani, directori de departamente și organizații studențești, pentru a fi aplicată începând de astăzi.

Comitetul face apel către toți membrii comunității academice , precum personal didactic, didactic auxiliar, administrativ, studenți, masteranzi, doctoranzi și rezidenți, să respecte cu strictețe recomandările de igienă individuală și colectivă.

Sursa foto: ordinea.ro

related posts

Leave a Comment