Home Actualitate Constanța, centru multietnic

Constanța, centru multietnic

by Antonia Mocanu
0 comment

Constanţa a devenit kilometrul zero al tradițiilor turceşti în acest weekend. Onur Asan, președintele minorităților din județul Constanța a organizat un festival cultural artistic tradițional turcesc la malul mării.

Kurban Bayram-ul este unul dintre cele mai importante evenimente religioase cu semnificație comemorativă din religia islamică, iar la Constanța această sărbătoare a fost cinstită prin mâncare tradițional turcească,  concerte și spectacole cu ansambluri, berbecuț la proțap și deja consacratele baclavale care au fost pe placul tuturor. 

 „Marea familie dobrogeană”, pentru că știm deja că Dobrogea este o zonă multietnică și multiculturală s-a bucurat, a cântat, a dansat și s-a bucurat de momente inedite, momente pregătite de tânărul Onur, care  prin emoția pe care a vrut să o transmită a cucerit cu siguranță publicul spectator.

Festivalul cultural tradițional turcesc s-a desfășurat în fața Pavilionului Expozițional respectând măsurile de distanțare socială impuse de către autorități.  

related posts

Leave a Comment