Home Actualitate Clădire abandonată, demolată

Clădire abandonată, demolată

by Antonia Mocanu
0 comment

O clădire abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5 va fi demolată! Lucrările au început recent și vor fi finalizate în câteva zile. Imobilul ridicat abuziv pe domeniul privat al municipiului Constanța va fi pus la pământ, iar zona va fi curățată și igienizată. Pentru această construcție, cu regim de înălțime P+1 E, nu a fost emisă nicio autorizație de construire, iar proprietarul clădirii nu a fost identificat.

Tocmai de aceea, Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a solicitat sprijinul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru desființarea acestei clădiri și aducerea terenului la starea inițială, întrucât aceasta a devenit un focar de infecție în zonă. Procedura de demolare a parcurs toate etapele legale, astfel încât,  a început desființarea imobilului, spre bucuria locuitorilor din zonă.

După finalizarea lucrărilor de demolare, terenul va fi curățat și igienizat. Primăria Municipiului Constanța va aplica aceleași măsuri și la alte clădiri construite ilegal și care strică aspectul estetic si urbanistic al municipiului de la malul mării.

related posts

Leave a Comment