Home Actualitate Constanța a înregistrat al 23-lea deces de COVID-19

Constanța a înregistrat al 23-lea deces de COVID-19

by Antonia Mocanu
0 comment

23 de decese de COVID-19, 482 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, 7 cazuri noi sâmbătă, 7 duminică și 426 de pacienți vindecați. Așa arată statistica ultimelor zile în ceea ce privește teritoriul județului Constanța din perspectiva cazurilor de COVID-19.

Cel de-al 23-lea deces înregistrat duminică este o persoană în vârstă de 92 de ani, care a decedat la Spitalul Carol Davila din București. Femeia prezenta comorbidități precum diabet zaharat și patologie cardiovasculară.

De asemenea potrivit informării transmise de către Prefectura Constanța în data de 5 iulie, în acest momemnt sunt 98 de persoane internate, dintre care 92 din județul Constanța și 6 din alte județe.

Totodată polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali,  au aplicat un număr total de 259 de sancțiuni contravenționale (în cuantum de 94.250 de lei), dintre care 49 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020. Menționăm faptul că peste 650 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța.

related posts

Leave a Comment