Home Actualitate Consiliere psihologică telefonică

Consiliere psihologică telefonică

by Antonia Mocanu
0 comment

În contextul pandemiei de cornavirus, Colegiul Psihologilor din România – filiala Constanţa s-a organizat să ofere consiliere psihologică telefonică pentru persoanele din judeţul Constanţa, care dezvoltă atacuri de panică sau stări de anxietate cauzate de fenomenul Coronavirus.

Potrivit declarației președintelui Colegiului Psihologilor din România – filiala Constanța, inițiativa își propune în primul rând reducerea gradului de  panică instalat în rândul populației.

„Este un moment greu pentru noi toţi, dar cea mai bună soluţie este să rămânem calmi, să ne informăm din surse credibile, autorizate şi să respectăm instrucţiunile venite de la autorităţile statului. Pentru persoanele care au dezvoltat stări de anxietate sau atacuri de panică, Colegiul Psihologilor din România – filiala Constanţa va asigura 24 de ore din 24 consiliere psihologică prin telefon, astfel încât să încercăm să reducem gradul de panică instalat în rândul populaţiei”, menționează prof. univ. dr. MIHAELA RUS, preşedintele Colegiului Psihologilor din România – filiala Constanţa

În cadrul celulei de criză organizată de Colegiul Psihologilor – filiala Constanţa vor participa psihologi-voluntari specializaţi în psihoterapie, consiliere psihologică, psihologie clinică, psihologie aplicată în domeniul apărării, ordinii publice şi siguranţei naţionale.

related posts

Leave a Comment