Home Actualitate Centru de vaccinare COVID din orașul Ovidiu are o nouă destinație – Centru Medical de Permanență

Centru de vaccinare COVID din orașul Ovidiu are o nouă destinație – Centru Medical de Permanență

by PĂUN IONELIA
0 comment

In contextul pandemiei COVID, primaria orasului Ovidiu, beneficiind de fonduri guvernamentale, a reabilitat si dotat complet 2 etaje din cadrul Centrului Cultural ‘’Elena Roizen’’ tranformandu-l in centru de vaccinare covid la cele mai inalte standarde. 

In acest moment, nemaifiind necesara vaccinarea, la initiativa dlui. primar George Scupra in acest spatiu a fost relocat, incepand cu data de 05 octombrie 2022, Centrul Medical de Permanenta al orasului care a functionat in vechiul sediu de primarie, de pe strada Primariei.Programul de functionare este de luni pana vineri, 19:00 – 07:00, iar sambata si duminica funcționează cu program non-stop. 

„Este o investitie in sanatate de care trebuie sa beneficieze toti locuitorii de pe raza UAT Ovidiu. In cazul in care va fi necesara o alta etapa a vaccinarii, vom putea pune la dispozitie in continuare 2 fluxuri pentru vaccinare. Intrarea in Centrul Medical de Permanenta se face prin spatele Centrului Cultural “Elena Roizen”, a declarat primarul orașului George Scupra.

related posts

Leave a Comment