Home Actualitate Stela Ciciu a ales Constanța, pentru prima expoziție de artă personală

Stela Ciciu a ales Constanța, pentru prima expoziție de artă personală

by Florentina Lup
0 comment

Prima expoziție de artă personală ce poartă semnătura Stela Ciciu, „Origini”, își deschide porțile vineri, 14 octombrie, începând cu orele 17:00, la Art Galery (Tomis Mall).

„Origini” este o expoziție despre emoție și frumos, o colecție de pânze ce spun în culori povestea unei frânturi din sufletul artistei.

„Viața este o inspirație pentru mine, natura și omul. Îmi place să găsesc frumosul în orice loc sau situație, urâtul îl găsim mereu mult prea repede. Sunt conștientă de emoțiile mele și ale celor din jur. Uneori plec de la o idee clară, alteori mă așez în fața pânzei, îmi aleg niște culori și fără să mă gândesc neapărat la ceva, las culorile să curgă”, spune Stela Ciciu despre lucrările sale.

Expoziția poate fi vizitată, la Art Galery Constanța, până la sfârșitul lunii octombrie.

Despre Stela Ciciu

Stela Ciciu are două decenii de experiență în industria de beauty, ca make-up artist. A fost implicată în numeroase proiecte TV, de teatru și de opera, de prezentări de modă sau videoclipuri. A fost colaborator în prezentările de modă și ședințele foto semnate Cătălin Botezatu. Și-a descoperit latura artistică din pură întâmplare. Pictura a devenit în scurt timp pasiune și în la fel de scurt timp pasiunea a devenit artă. De la pânza vie din machiaj, la cea statică din pictură, parcursul a fost inedit.

related posts

Leave a Comment