Home Actualitate Ce a descoperit un jandarm constănțean pe o bancă din Eforie ?

Ce a descoperit un jandarm constănțean pe o bancă din Eforie ?

by Antonia Mocanu
0 comment

Un jandarm a returnat unui șofer ucrainean portofelul cu suma de 445 euro și 3777 grivna(moneda națională ucraineană), pașaportul, două certificate de înmatriculare, precum și alte obiecte personale.

Zilele trecute plutonier adjutant Florin Udriște din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflat în serviciu, în timpul verificării exterioare a obiectivului a  observat un rucsac pe o  bancă din apropiere.

S-a uitat în toate direcțiile, cu speranța identificării proprietarului. În această perioadă străzile din Eforie fiind goale, chiar pustii, nu avut pe cine să interpeleze cu privire la rucsac.

După verificarea bunurilor, subofițerul a comunicat situația dispeceratului, apelandu-se apoi la sprijinul colegilor din cadrul Poliției Eforie pentru identificarea posesorului.

Cu operativitate, proprietarul bunurilor a fost identificat pe raza localității Eforie, acesta fiind un conducător auto din Ucraina venit cu marfă în portul Constanța. Polițiștii l-au condus pe acesta la obiectivul menționat, iar colegul nostru a restituit cetățeanului ucrainean bunurile găsite.

Bariera lingvistică nu a permis ucraineanului să-și exprime prin cuvânt emoțiile, dar cu ocazia unei strângeri de mână, colegul nostru a citit pe fața acestuia mulțumire și recunoștință.

related posts

Leave a Comment