Home Actualitate Începe programul de casare al mașinilor uzate din municipiului Constanța

Începe programul de casare al mașinilor uzate din municipiului Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Începe programul de casare al mașinilor uzate din municipiului Constanța de vineri, de la ora 10, atunci când primăria municipiului Constanța dă startul programului. Acesta este destinat exclusiv persoanelor fizice, are caracter multianual, iar alocarea sumei din bugetul local pentru derularea programului se va face în funcție de disponibilitățile bugetare pentru fiecare an.

Înregistrarea, criteriile de eligibilitate și obligațiile ce decurg din participarea la acest program sunt disponibile accesând pagina oficială a municipalității la secțiunea casare autovehicule.

Persoanele fizice ce se vor identifica pe listă vor continua procesul de înregistrare în program prin depunerea cererii și a documentelor justificative, fie online, fie la Centrul de Informare pentru Cetățeni din incinta centrului comercial de pe bulevardul Alexandru Lăpușeanu.

Programul este inițiat de Guvernul României prin Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor implementat de Administrația Fondului pentru Mediu în parteneriat cu Primăria Municipiul Constanța.

related posts

Leave a Comment