Home Actualitate „Bilete online până la plecare”

„Bilete online până la plecare”

by Antonia Mocanu
0 comment

Nu aţi reuşit să vă cumpăraţi încă un bilet de tren? CFR Călători vă dă posibilitatea să achiziționați acum biletul online, până în momentul plecării trenului. Compania a extins din această lună sistemul de vânzare online până înainte de plecarea trenului, pentru un număr de 440 de trenuri. Astfel, din totalul trenurilor pe care CFR Călători le pune zilnic în circulație, cumpărarea biletelor online până la ora plecării trenului se face pentru 75% din trenurile InterRegio, pentru 65% din trenurile Regio Expres și pentru 32% din trenurile Regio.

Serviciul „Bilete online până la plecare” este disponibil deja pentru călătoria cu vagoane cușetă/dormit, precum și pentru trenurile de pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă, Brașov – Constanța etc.

Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a-şi putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la fluxul de călători prognozat, CFR Călători recomandă pasagerilor planificarea din timp a călătoriei, inclusiv cumpărarea legitimaţiilor de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate în trafic intern cu o anticipație de maximum 30 zile.

Înainte de efectuarea călătoriei, călătorilor li se recomandă să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice, și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

related posts

Leave a Comment