Home Actualitate Asociația elevilor din Constanța are un nou președinte

Asociația elevilor din Constanța are un nou președinte

by Antonia Mocanu
0 comment

Al cincilea președinte al Asociației Elevilor din Constanța a fost ales. În cadrul ședinței Adunării Generale din weekend, membrii asociației au desemnat-o pe Sabina Spătariu, elevă în clasa a XI-a, la Colegiul Național de Arte “Regina Maria” să îi reprezinte în următorii ani, așa cum a facut-o Mihai Tănase, fostul președinte AEC.

Asociația Elevilor din Constanţa apără și reprezintă interesele elevilor de şapte ani. Impactul eforturilor pe care membrii organizaţiei o fac este incredibil. Datorită lor, sute de mii de copii au primit burse sociale şi de merit, manuale școlare, dreptul de a fi reprezentați mai bine în licee, transport gratuit sau decontat și nu numai.

Asociația Elevilor din Constanța este singura organizație de reprezentare a elevilor din județul Constanța, fiind prima asociație reprezentativă independentă a elevilor, cu personalitate juridică, apărută în România, fiind înființată în anul 2013 din nevoia de a exista o organizație independentă, condusă de elevi, care să reprezinte drepturile și interesele elevilor.

În momentul de față, toți liderii asociației sunt femei, iar Sabina devine prima femeie președinte a organizației.

related posts

Leave a Comment