Home Actualitate Ample controale în piețele constănțene

Ample controale în piețele constănțene

by Antonia Mocanu
0 comment

Au fost controale joi dimineață, în piața Tomis 3. Echipele municipalității, alături de poliția locală și inspectorii din cadrul CJPC Constanța i-au luat la verificat pe comercianții de legume fructe din piața agro alimentară. Au fost găsite nereguli în ceea ce privește depozitarea deșeurilor și nu numai. În urma controalelor mai multor operatori economici le-a fost pus lacătul. Nici sancțiunile nu au lipsit.  

O amplă acţiune de control a avut loc în Piața Tomis 3,  joi dimineață. Comercianţii de legume şi fructe au fost verificaţi de Poliţia Locală și de inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor  Constanța.

I-am luat la întrebări și pe constănțeni pentru a vedea ce părere au ei despre astfel de acțiuni de control în piețele constănțene.

Nemulțumiri au venit însă și din partea constănțenilor referitor la faptul că în municipiul Constanța sunt destul de puține coșuri de gunoi în locurile aglomerate.

Au fost aplicate și numeroase sancțiuni în ceea ce privește depozitarea deșeurilor neconform cu normele în vigoare și nu numai.

Câțiva operatori economici au fost închiși, iar unii au făcut scandal, luându-se la harță cu autoritățile locale.

Astfel de acțiuni  de control în piețele agroalimentare din Constanța se vor desfășura și în perioada următoare. 

related posts

Leave a Comment