Home Actualitate Jandarmii constănţeni, la datorie în weekend

Jandarmii constănţeni, la datorie în weekend

by Antonia Mocanu
0 comment

La finalul acestei săptămâni şi la începutul săptămînii ce urmeaza, în judeţul Constanţa vor avea loc mai multe manifestări cultural – artistice şi sportive, după cum urmează:

În comuna Cumpăna se organizează festivalul naţional “Rodul Pământului”;

Primăria oraşului Năvodari, împreună cu Consiliul Local vor organiza “Festivalul Peştelui”;

La Medgidia se desfăşoară “Festivalul de muzică uşoară şi populara pentru copii Tinere Speranţe;

La Sala Sporturilor “Simona Amânar” din municipiul Constanţa vor fi două meciuri din cadrul Campionatului Masculin de handbal Liga Zimbrilor;

Tot la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa se vor desfăşura semifinalele şi finala din cadrul competiţiei de volei Supercupa României.

Jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zonele de desfăşurare ale evenimentelor enumerate mai sus pentru a veghea la menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă, precum şi pentru prevenirea şi descurajarea fenomenelor infracţionale.

Recomandăm celor care participă la evenimentele menţionate să adopte un comportament civilizat, să aibă permanentă grijă faţă de copii, să fie atenţi la bunurile personale şi să nu se implice în conflicte de orice natură.

În cazul observării unor fapte de natură penală sau contravenţională îi rugăm pe cetăţeni să sesizeze aspectele în cauză forţelor de ordine publică prezente la faţa locului sau să apeleze numărul unic de urgenţe 112.

related posts

Leave a Comment