Home Actualitate “Constanța pentru dual”

“Constanța pentru dual”

by Romanov Alex
0 comment

Învățământul dual, o necesitate pentru județul Constanța. Pornind de la acest principiu, în stațiunea Mamaia s-a desfășurat “Acțiunea Constanța pentru dual”, eveniment ce are ca scop încurajarea educației profesionale.

Evenimentul organizat de Asociația Firmelor Constănțene împreună cu partenerii săi a venit în sprijinul primăriilor care doresc să dezvolte economic localitatea pe care o reprezintă, ajutând firmele locale să aibă stabilitate în piață.

„Este important să înțelegem că este una dintre marile soluții pentru a avea muncitorii calificați pe care îi dorim. Este important, atât pentru noi ca și companie, cât și pentru elevi, ca să creștem nivelul educațional, să creștem implicarea și dorința de muncă a elevului, astfel încât după trei ani de școală el să devină muncitorul pe care ne dorim să-l avem”, declară CIPRIAN LEPĂDATU, organizatorul evenimentului

Acțiunea “Constanța pentru Dual” a avut ca obiectiv stringent expunerea proiectelor de bunepractici în ceea ce privește formarea viitorilor muncitori calificați din rândul elevilor școlilor profesionale, prin prezentarea instrumentelor și a relațiilor elev/părinte – firmă pe care asociația le propune.

Organizatorii evenimentului vor propune și în perioada următoare astfel de evenimente pentru a atrage atenția în privința importanței învățământului dual.

related posts

Leave a Comment