Home Actualitate Administrația Fondului pentru Mediu dezminte informațiile apărute în mediul online

Administrația Fondului pentru Mediu dezminte informațiile apărute în mediul online

by Florentina Lup
0 comment

De curând, în mediul online, au apărut informații false conform cărora a fost amânată înscrierea persoanelor fizice în programul Rabla Electrocasnice. Într-o postare pe pagina oficială de facebook, AFM face următoarele precizări:

,,Administrația Fondului pentru Mediu și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor nu au făcut nicio declarație referitoare la acest aspect. Singurele date oficiale referitoare la programele finanțate din Fondul pentru Mediu sunt cele comunicate de Administrația Fondului pentru Mediu și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, precum și cele publicate pe site-urile www.afm.ro și www.mmediu.ro.

De asemenea, menționăm că sesiunea de înscriere în vederea validării comercianților, care se desfășoară în perioada 03–31 decembrie 2020, nu conduce la amânarea pentru anul viitor a participării persoanelor fizice în Programul Rabla pentru Electrocasnice.

Până la acest moment, un număr de 9 comercianți s-au înscris în program, iar lista cu cei validați va fi publicată pe pagina de internet a instituției, înaintea datei de 15 decembrie 2020, când va demara înscrierea persoanelor fizice.”.

În programul Rabla pentru Electrocasnice, înscrierile persoanelor fizice se vor realiza exclusiv în cadrul aplicației informatice pusă la dispoziția solicitanților pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu www.afm.ro.

Dispoziția președintelui AFM privind lansarea programului pentru persoanele fizice, precum și alte informații relevante în legătură cu desfășurarea acestuia se vor publica, în timp util, pe site-ul instituției, www.afm.ro.

related posts

Leave a Comment