Home Actualitate Acțiuni de plantare, la Constanța

Acțiuni de plantare, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Inițiatorii proiectului „Copacul Guerrilla”, Cerasela si Sorin Jiga, anunță demararea acțiunii de plantare a unei livezi de cireși urbane, astăzi, 7 noiembrie 2020 în zona de faleza, Zorile Mării, intersecția Str. Smârdan cu Str. Eminescu.   

Proiectul „Copacul Guerrilla” are ca scop creșterea gradului de interes public și turistic, mărirea suprafeței de spațiu verde a orașului Constanța, crearea unui loc de interacțiune socială și stimularea voluntarului responsabil prin plantarea de cireși în perimetrul de teren pregătit pentru amenajare.

Din păcate pandemia împiedică o participare amplă a numărului de voluntari, așa că a fost decis ca proiectul să se realizeze doar cu cinci voluntari, respectând regulile actuale.

Publicul constănțean se poate alătura inițiativei prin identificarea de noi zone libere ce pot fi amenajate ca spații verzi, astfel să se creeze și  să se susțină nu numai grădini și livezi comunitare, dar și mici „parcuri de buzunar”, lucru ce va duce la creșterea estetică și a gradului de confort al orașului Constanța.

related posts

Leave a Comment