Home Actualitate 103 programe de formare profesională vor demara în luna martie, la nivel naţional

103 programe de formare profesională vor demara în luna martie, la nivel naţional

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru șomeri. Peste 100 de programe de formare profesională vor demara în luna martie 2021, la nivel naţional. Cursurile sunt oferite de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Pe parcursul lunii martie, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza 103 programe de formare profesională pentru un număr de 1.651 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului Bucureşti.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: operator introducere validare şi prelucrare date – 112 persoane, lucrător în comerţ – 104 persoane, femeie de serviciu – 102 persoane, ajutor bucătar – 99 persoane, competenţe cheie – comunicare în limba română – 99 persoane, inspector (referent) resurse umane – 97 persoane, îngrijitor spaţii verzi – 87 persoane, agent de securitate – 62 persoane, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze – 59 persoane, frizer – 56 persoane.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro, la secţiunea “Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

sursa foto: ceccarbusiness.ro

related posts

Leave a Comment