Home Actualitate Constanța: Variații de incidență

Constanța: Variații de incidență

by Antonia Mocanu
0 comment

În județul Constanța s-au înregistrat în ultimele 24 de ore conform raportării transmise de către Grupul de Comunicare Strategică 84 noi cazuri de COVID-19. De asemenea, în ultimele 24 de ore, 43 persoane de pe teritoriul județului nostru au fost reconfirmate pozitiv. Totalul persoanelor infectate cu Sars-Cov-2 de la începutul pandemiei la care a ajuns Constanța acum este de 31.559.

Conform Direcției de Sănătate Publică Constanța incidența înregistrată în data de 23 februarie pentru județul nostru este de 1.26 per 1.000 de locuitori, stagnând, iarincidența pentru municipiu a ajuns la pragul de 1.98, fiind în scădere. Direcția de Sănătate Publică Constanța a mai anunțat faptul că la nivelul municipiului Constanța 618 cazuri de persoane infectate mai sunt active, iar în privința județului 966.

Totodată, Prefectura Constanța menționează faptul că în acest moment, în județ sunt 185 persoane internate, în timp ce 2.186 se află în carantină la domiciliu în acest moment, iar 771 persoane sunt izolate la domiciliu. Până în prezent, peste 808 persoane au decedat din rândul celor pozitivate.

În ceea ce privește numărul de teste efectuate menționăm faptul că în urma coroborării datelor din DSP Constanța, unitățile medicale publice și cele private, în ultimele ore, în județul Constanța au fost realizate 115 teste RT-PCR.    

related posts

Leave a Comment