Home Diverse Terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv “Gheorghe Hagi”, aproape de finalizare

Terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv “Gheorghe Hagi”, aproape de finalizare

by Romanov Alex
0 comment

Condiții moderne, la standarde europene, pentru micii fotbaliști din Constanța. Cel mai mare și mai modern teren sintetic din orașul de la malul mării, aflat în cadrul Complexului Sportiv “Gheorghe Hagi” este în ultima fază a procesului de reabilitare.  

Lucrările efectuate în cadrul Complexului Sportiv “Gheorghe Hagi” sunt aproape finalizate. Aproximativ 200 de mii de euro a investit municipalitatea pentru reamenajarea terenului sintetic. Îndată ce va fi dat în folosință, terenul ar putea fi deja utilizat de cluburile de fotbal FC Farul, Performer și Metalul, care au depus deja cereri pentru a-și desfășura activitatea sportivă pe acest teren.

„Pot spune că este cel mai frumos teren sintetic din oraș și cel mai mare din zonă. Pot spune că părinții au fost cei mai bucuroși că își pot aduce copiii aici și aceștia își pot desfășura activitatea într-un cadru atât frumos, cât și sigur, pentru că cea mai importantă este siguranța copilului.”, declară EUGEN CĂRUNTU, dir. exec. Direcția Tehnic Administrativ Primăria Constanța

Pe lângă lucrările de reparații la sistemul de scurgere și apă pluvială, pe stadion a fost înlocuită nocturna, au fost recondiționați stâlpii suport, s-a așternut covorul sintetic, care a fost apoi trasat. De asemenea, au fost amplasate și două bănci noi de rezervă, urmând ca pe parcursul zilelor următoare să fie montate porțile de joc, dar și tribuna pentru spectatori.

Noul teren de fotbal are dimensiunile 90/45 m și este prevăzut cu gazon de 60 de mm înălțime, iar restul terenului, în suprafață de 1968 mp este prevăzut cu suprafață sintetică cu fir de 26 mm înălțime. Gazonul sintetic ales este rezistent la temperaturi cuprinse între -35 grade Celsius și 60 de grade Celsius.

sursa foto: Primaria Constanta

related posts

Leave a Comment