Home Actualitate Revin autobuzele etajate, pe ruta Constanța – Mamaia

Revin autobuzele etajate, pe ruta Constanța – Mamaia

by Romanov Alex
0 comment

Vești bune pentru constănțeni, dar îndeosebi pentru turișii de pe litoral. Destinația Constanța – Mamaia poate fi admirată, din acest sfârșit de săptămână, de la bordul autobuzelor etajate.

Compania care deservește transportul în comun în municipiul Constanța introduce începând de sâmbătă, 4 iulie, linia City Tour, pe ruta Gară CFR – stațiunea Mamaia.

Traseul autobuzelor etajate cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, cum ar fi: roata panoramică ,,Tomis Eye’’, Silozurile ,,Anghel Saligny’’, Vechea Bursă Maritimă, Gara Maritimă, ,,Cuibul Reginei’’, Muzeul de Istorie și Arheologie, ,,Edificiul roman cu mozaic’’, Moscheea ,,Carol I’’, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic “Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și multe altele pe care turiștii și constănțenii sunt invitați să le descopere într-o plimbare relaxantă și confortabilă cu linia City Tour.

“Începem cu 6 autobuze care vor circula deocamdată în program 9-18, cu o frecvență de 25 de minute. În vârful sezonului estival vom crește acest interval până la ora 22. Prețul rămâne neschimbat: 6 lei pentru o călătorie și 10 lei pentru toată ziua.”, declară BOGDAN NIȚĂ, director CT BUS Constanța

Pentru ca plimbarea să fie și mai interesantă, pasagerii au la dispoziție și aplicația ,,City Tour, un ghid text și audio, disponibil în “Magazin Play” sau ,,Apple Store’’.  La bordul autobuzelor etajate călătorii dispun de conexiune gratuită la reţeaua Wi-Fi și pot accesa aplicația prin scanarea codul QR de pe spătarul scaunului.

Prețul unei călătorii este de 6 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la șoferul autobuzului etajat. Există și varianta achiziționării unui bilet la costul de 10 lei, valabil toată ziua, în orice autobuz etajat.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment