Home Actualitate Proiectul „Lumea de sub navă” continuă

Proiectul „Lumea de sub navă” continuă

by Romanov Alex
0 comment

Proiectul „Lumea de sub navă”  a ajuns în faza a doua de desfășurare. Obiectivul principal al acțiunii este dezvoltarea abilităţilor civice ale tinerilor, prin intermediul educaţiei non-formale, Acest proiect este coordonat de doamna Liana Naum, reprezentant al Comitetului Național Român pentru Drepturile Copilului filiala Constanța.

În această etapă a proiectului, tinerii cadeți ai liceului militar, alături de colegii lor mai mari, studenți ai Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” au plantat „viață”, sub forma acestor frumoși trandafiri, în fața comandamentelor academiei și colegiului. Astfel, tinerii militari au răspuns „prezent” la acest apel de implicare civică, învățând că viitorul le aparține prin deciziile pe care le iau astăzi pentru un „mâine” mai bun, mai sănătos și, de ce nu, mai frumos!

Proiectul „Lumea de sub navă” este finanțat cu fonduri nerambursabile puse la dispoziție de Lidl România și obținute de Comitetul Național Român pentru Drepturile Copilului filiala Constanța, prin intermediul programului „Fondul pentru un viitor mai bun în comunități”.

sursa foto: Forțele Navale Române

related posts

Leave a Comment