Home Social Vama Veche | O fetiță vinde accesorii create de ea pentru a-și salva cel mai bun prieten

Vama Veche | O fetiță vinde accesorii create de ea pentru a-și salva cel mai bun prieten

by Romanov Alex
0 comment

Povestea zilei vine din Vama Veche. Tiara, o fetiță de numai 11 ani, vinde accesorii handmade pentru a strânge banii necesari pentru operația cățelului său paralizat.

Povestea emoționantă a fetiței a fost făcută publică de jurnalista Oana Zamfir, pe o rețea de socializare, aceasta fiind impresionată de încercarea copilei de a-și salva cel mai bun prieten.  

”Pe faleza din Vama Veche, spre bulgari, mult după ce se termină barurile, stă în fiecare seara Tiara, o fetiță de 11 ani care își vinde accesoriile făcute cu mâna ei.

Banii strânși sunt pentru cățelul ei, Honey, care are picioarele din spate paralizate, despre care vorbește cu un zâmbet pe față, semn că speră să îl facă bine. Operația costă 10 mii de lei, ea a reușit să strângă 6 mii până acum.

Mi s-a părut cel mai bun loc de unde pot cumpăra amintiri din Vamă dar cel mai tare mi-a plăcut că Tiara s-a oferit să monteze un lanț unui pandantiv sub ochii mei. Mi-a spus că are aparatul de dat găuri cadou de la mama doar de o lună. Pană să-l aibă lipea tot ce crea.

Tiara este cea mai solară persoană pe care am cunoscut-o lunile astea. De la ea am cumpărat amintiri și am furat niște optimism”, scrie Oana Zamfir în postarea sa, care a adunat în doar câteva ore mii de aprecieri și distribuiri.

sursa foto: Oana Zamfir

related posts

Leave a Comment