Home Actualitate Imagini revoltătoare, în Vama Veche

Imagini revoltătoare, în Vama Veche

by Romanov Alex
0 comment

Sute de tineri care dansau și cântau în Vama Veche, fără sa respecte câtuși de puțin regulile de distanțare fizică, au izbucnit în urale la vederea unei mașini de politie care a trecut prin mijlocul mulțimii, ignorându-i însă pe petrecăreți. Imaginile cu distracția colectivă din Vama Veche au fost surprinse de o localnică revoltată că poliția nu face nimic pentru a-i îndepărta pe petrecăreți, iar spre dimineață, patronul terasei unde s-a ținut distracția a fost amendat cu 2.000 de lei.

Imaginile filmate au facut înconjurul rețelelor de socializare, stârnind reacții din cele mai diverse. În acestea se văd tinerii care nu țin cont de nicio regulă de protecție, cântând și dansând după muzica auzită în boxele unei terase. La un moment dat, prin mijlocul petrecăreților trece mașina de poliție cu semnalele luminoase în funcțiune. Este momentul în care tinerii izbucnesc în urale.

„Mi s-a părut foarte ciudată atitudinea autorităților, a celor din mașina de poliție. Cred că în mod normal ar fi trebuit să oprească atunci, pe loc, nu să-și facă loc cu girofarul și cu semnale sonore. Pe mine, chestia asta m-a șocat!”, declară localnica

„Administratorul societății comerciale respective a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 lei pentru nerespectarea legii 55/2020, pentru nerespectarea interdicției de organizare de evenimente cu participarea a cel mult 50 de persoane.”, declară Andreea Iliescu – purt. de cuv. IPJ Constanța

Asta deși în film se aude cum animatorul terasei din Vama Veche îi roagă pe petrecăreți să respectele distanțarea minimă.

Iar nerespectarea regulilor privind distanțarea socială nu a fost singura problemă a oamenilor legii. În urma unei razii a ofițerilor de la Crimă Organizată, 15 tineri s-au ales cu dosar penal pentru trafic de droguri.

„Droguri din categoria cocainei, ketaminei sau ecstasy, dar și alte substanțe, fiind întocmite dosare de cercetare penală.”, completează Andreea Iliescu – purt. de cuv. IPJ Constanța

Niciun turist de pe litoral nu a fost amendat pentru nepăstrarea distanțării fizice sau nepurtarea măștii în spațiile aglomerate, deși, mai ales la Vama Veche și Mamaia, oamenii s-au plimbat și s-au distrat umăr la umăr.

sursa foto: video amator

related posts

Leave a Comment