Home Evenimente Autobuz al CT BUS, atacat cu pietre de mai mulți copii

Autobuz al CT BUS, atacat cu pietre de mai mulți copii

by Romanov Alex
0 comment

Viața călătorilor poate fi pusă în pericol de inconștiența unora dintre noi. Un autobuz CT BUS care circula pe linia 2-43 a fost atacat cu pietre de un grup de copii neidentificați. Incidentul a avut loc seara trecută, în jurul orei 21:30, în zona stației Facultative pe sensul de mers spre Gara. Mai multe pietre au nimerit și au spart un geam din stânga spate a mijlocului de transport în comun. O femeie și un copil care se aflau în autobuz s-au speriat din cauza bubuiturilor.

Secvențele au fost înregistrate de cele 8 camere de supraveghere din autobuz, iar suspecții sunt căutați acum de polițiști. Pe imaginile suprinse cu ajutorul aparaturii video moderne din autobuze se vede un grup de copii teribiliști, care se află langă calea ferată și aruncă cu pietre spre mijlocul de transport în comun. Șoferul încetinește pentru a evalua pagubele, timp în care tinerii se fac nevăzuți.

Sesizați de reprezentanții CT BUS, polițiștii Secției 5 au ajuns imediat la fața locului și au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au desfășurat evenimentele.

Din păcate însă, acesta nu este singurul incident în care este implicat un mijloc de transport în comun. Astfel de evenimente au mai avut loc, unele dintre ele soldându-se cu rănirea călătorilor.

Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment