Home Actualitate Amestec de „pasiune”

Amestec de „pasiune”

by Antonia Mocanu
0 comment

Parfum pentru ea, parfum pentru el, aer bulgăresc, esențe tari, în sticluțe inedite și nu numai. În această lume a esențelor tari am pătruns și noi pentru a înțelege mai bine cum ar trebui să ne alegem parfumul și produsele de îngrijire personală în mod corespunzător, dar și pentru a afla ce se poartă în această perioadă. Parfumurile  inspiră, provoacă, te încarcă cu emoții pozitive și atrag atenția, iar în acest context vorbind de un magazin exclusiv cu produse de la vecinii noștri bulgari mirosul de trandafiri roz și roșii este pregnant în acest segment de frumos.

Parfumurile se disting prin persistența mirosului, fapt datorat îndeosebi materiilor prime naturale utilizate în procesul de fabricație și a tehnologiei folosite care contribuie la realizarea acestora răspunzând cu succes pretențiilor oricăror persoane și datorită diversității categoriilor de parfumuri precum cel floral, fructat, lemnos, aromat și de ce nu, și oriental. Tocmai de aceea alegerea potrivită a parfumul este o adevărată artă.

Magazinul pe care l-am vizitat și noi oferă o gamă variată de produse de înfrumusețare și parfumerie la standarde înalte, pentru bărbați și femei. Ingredientele 100% naturale folosite în procesul de fabricație protejează factorul de întinerire al produselor, dându-le și un miros pregnant și îmbietor. În magazin găsiți o varietate de game, fiecare bazată pe un ingredient specific, printre care lavandă, trandafirul, extractul de melc sau magnolia.

related posts

Leave a Comment