Home Actualitate Pentru al doilea an consecutiv, Campionatul Național de Box Feminin se desfăşoară la Năvodari

Pentru al doilea an consecutiv, Campionatul Național de Box Feminin se desfăşoară la Năvodari

by Florentina Lup
0 comment

Cele mai bune pugiliste din România se află în aceste zile la Năvodari. Sala Sporturilor găzduiește timp de șase zile Campionatul Național de Box Feminin. Cea de a XXI-a ediție se desfășoară pentru a doua oară consecutiv la Năvodari.

233 de luptătoare din întreaga țară se luptă pentru cel mai râvnit titlu, acela de campioane naționale. În ring vor urca și cele mai bune pugiliste din țară: Maria Claudia Nechita, prima pugilistă din România care a câștigat un meci de box olimpic la JO de la Tokyo și Lăcrămioara Perijoc, vicecampioana mondială la box feminin de la Istanbul.

Primele gale sunt programate marți și miercuri, apoi finalele – vineri, de la ora 15:00 și sâmbătă, de la ora 11:00. Competiția se va încheia sâmbătă, 10 septembrie, cu galele finale. Intrarea este liberă, iar fetele vă așteaptă zilnic să le susțineți!

Evenimentul este o competiție de top organizată de CS Năvodari și Primăria Orașului Năvodari, sub egida Federației Române de Box (antrenori Adrian Lăcătuș și Mihaela Lăcătuș).

related posts

Leave a Comment