Home Actualitate Vernisaj cu prezentare de modă

Vernisaj cu prezentare de modă

by Florentina Lup
0 comment

Muzeul de Artă Constanța vă invită joi, 8 septembrie, ora 17:00, la vernisajul expoziției „Ecaterina Vrana. Mi-e frică să pictez”, curator Erwin Kessler. Expoziția va putea fi vizitată până pe data de 2 octombrie 2022.

În cadrul vernisajului va avea loc o prezentare de modă care va etala creațiile concepute de artistul Sergiu Chihaia după vestimentația personajelor din picturile Ecaterinei Vrana.

Hainele vor fi puse în valoare de modelele Mona Stănciulescu, Francesca Antici și Lana Moscaliuc. Make-up realizat de Maria Giuroescu.

Expoziția „Ecaterina Vrana. Mi-e frică să pictez” se va putea vizita în perioada 8 septembrie -2 octombrie 2022. Este o retrospectivă a celei mai importante artiste constănțene de după 1989, Ecaterina Vrana (1969-2019), creatoarea unei opere inclasificabile, extrem de solară cromatic și extrem de tragică iconografic. Lucrările sale se află în colecții din întreaga lume, îndeosebi în SUA și Germania (în ultimii ani ai vieții a fost reprezentată de galerii din Los Angeles și Berlin), dar și în muzee din România sau la Muzeul Ludwig din Budapesta.

related posts

Leave a Comment