Home Administrație publică Vești bune pentru 12 tineri din Constanța

Vești bune pentru 12 tineri din Constanța

by Crina Matei
0 comment

12 tineri și familiile lor au primit zilele acestea un acoperiș deasupra capului. Municipalitatea a repartizat apartamentele în regim ANL eliberate în urma controalelor derulate de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța unor noi locatari. Controalele derulate de Primăria Constanța au scos la iveală practici ilegale, care au durat ani de zile. Mai mulți chiriași ai locuințelor construite la Constanța prin programul ANL subînchiriau apartamentele la prețul pieței, inclusiv pe timpul sezonului estival 12 chiriași prinși, au fost evacuaţi.

Locuințele au fost atribuite în funcție de ordinea stabilită prin listele de priorități întocmite în baza prevederilor legale. Astfel, 12 familii de tineri au semnat contractele de închiriere. În plus, directorul RAEDPP Constanța are și un mesaj pentru cei care stau cu chirie în aceste apartamente, pentru a evita astfe de situații.

Reprezentanții municipalității anunță că verificările vor continua și în perioada următoare, urmând să înceapă demersurile pentru rezilierea contractelor de închiriere ale persoanelor descoperite în situații similare. La Constanța au fost construite 23 de blocuri în regim ANL.

related posts

Leave a Comment