Home Actualitate Sprijin pentru persoanele dependente, la Sibiu

Sprijin pentru persoanele dependente, la Sibiu

by Florentina Lup
0 comment

Crucea Roşie Sibiu a demarat proiectul ,,Grup de Terapie şi Suport pentru Persoanele Dependente” ce vine în sprijinul persoanelor cu diverse tipuri de adicţii (alcool, droguri, jocuri de noroc, etc.).

Grupul de Terapie şi Suport pentru Persoanele Dependente se va întruni în fiecare joi, între orele 17:00 – 19:00, la sediul Crucii Roşii Sibiu, situat pe strada A. D. Xenopol, nr. 1, în prezenţa a doi terapeuţi, Vasile Şoaită şi Maria Radu, şi va fi format din 5 – 10 persoane.

Vasile Şoaită este psiholog, specializat în psihoterapia integrativă şi terapia familiei, cu o experienţă de peste 15 ani în tratarea dependenţei de alcool, jocuri sau droguri. Experienţa de terapeut a fost dobândită în primul centru de tip comunitate terapeutică, la Crucea Albastră, din Şura Mică şi în Marea Britanie, în clinica de lux Whithersdane Hall, Promis Clinics din Wye, Kent.

Maria Radu este asistent social şi are o experienţă, în consiliere individuală şi de grup, de peste 10 ani în diferite dependenţe (tutun, alcool, droguri). Este doctor în sociologie cu multiple specializări în domeniul adicţiilor.

Cei care au nevoie de sprijin şi doresc să se înscrie în program, pot obţine detalii la numărul de telefon 0269 217 646, de luni până vineri între orele 10:00 – 16:00.

Sursa: Crucea Roşie Sibiu

related posts

Leave a Comment