Home Editorii noștri îți recomandă Sportiva Diana Pivniceru, aur la Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness, la Fitness Challenge

Sportiva Diana Pivniceru, aur la Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness, la Fitness Challenge

by PĂUN IONELIA
0 comment

Imnul României a răsunat în Serbia, la Campionatul Balcanic de Culturism si Fitness, unde Diana Pivniceru, sportivă și antrenoare cu rezultate remarcabile la capitolul fitness în Constanţa, și-a adăugat în palmares și titlul de campioană balcanică. Ajunsă la a 31-a ediţie, competiţia a reunit sportivi din întreaga lume. Drumul până la performanță nu este însă unul ușor, dar nimic nu îi stă în cale atunci când își propune să mai cucerească o medalie, mărturisește campioana României la Fitness Challenge.

După o lună de pregătire intensă, după ore de efort considerabil, cumulate cu emoții dar și ambiție și determinare, Diana Pivniceru, sportivă și antrenoare cunoscută de fitness din Constanța a reușit să demonstreze încă o dată că este cea mai bună. Ea a urcat pe prima treaptă a podiumului în Serbia, unde s-a desfășurat cea de-a 31-a ediție a Campionatului Blcanic de Culturism și Fitness. În vârstă de 33 de ani, Diana a scos la suprafață toate forțele fizice și a câștigat proba Fitness Challenge, un circuit extrem de dur, devenind primul sportiv din România care cucerește podiumul la Fitness Challenge. Niciodata nu i-a placut sa urmeze calea pe care o urmeaza toata lumea, iar cand isi propune sa obtina ceva, nu renunta pana nu reuseste, mărturisește campioana balcanică la Fitness Challenge.

„A durat foarte mult până să intrăm noi în concurs, ne-a anunțat că o să intrâm în 15 minute dar am intra intr-o oră și jumătate…a fost o competitie destul de grea”, a declarat DIANA PIVNICERU, campioană la Fitness Challenge.

Diana Pivniceru s-a născut în Tulcea, a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidius din Constanța și este o veterana a fitness-ului si a competitiilor de profil, adunand numeroase medalii. Diana a început cariera sportivă cu atletismul, sport pe care l-a practicat timp de 6 ani, reprofilandu-se apoi pe competitiile de fitness, unde este multipla campioana nationala. Peste trei săptămâni, Diana va participa la campionatul European din Barcelona, tot la Fitness Challenge, unde va da totul pentru a urca din nou pe podium.

related posts

Leave a Comment