Home Actualitate Primăvară capricioasă la malul mării! Iată cum vor fi temperaturile săptămâna aceasta

Primăvară capricioasă la malul mării! Iată cum vor fi temperaturile săptămâna aceasta

by PĂUN IONELIA
0 comment

Vremea se joacă de-a primăvara toamna cu noi și mai avem un pic de așteptat până să renunțăm de tot la hainele groase și să le înlocuim cu tricourile și rochițiile lejere. Meteorologii ne anunță că avem o primăvară capricioasă la malul mării, cu temperaturi scăzute pentru această perioadă și intensificări ale vântului. 

„Vremea va fi închisă astăzi în Dobrogea și va continua să se răcească, cerul va fi mai mult noros și izolat va mai ploua slab în partea de sud-est a Dobrogei, maximele se vor încadra între 10 și 13 grade. Începând de la noapte cerul se va degaja de nori, iar temperaturile minime între 2 și 5 vor caracretoza o vreme rece în con tinuare, la fel și mâine. Izolat vor mai fi posibile ploi, intensificări de vânt vom mai avea și miercuri, dar temperaturile vor mai crește puțin și vor ajunge în vestul Dobrogei până la 24 de grade. Precipitațiile izolate”, a declarat Ioana Bucșă, meteorolog CMRD.

Administrația locală îi informează pe constănțeni, agenți economici și asociațiile de proprietari că pot semnala permanent orice problemă la Dispeceratul Primăriei Municipiului Constanța, la telefon 0241/550055, Dispeceratul Direcţiei Generale Poliția Localăla numărul 0241/484205 și 0341/922 și la Dispeceratul Biroul Apărare Civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență, la telefon 0737552271.

related posts

Leave a Comment