Home Editorii noștri îți recomandă Serbări de sfârșit de an, în online

Serbări de sfârșit de an, în online

by Antonia Mocanu
0 comment

Din cauza pandemiei nici serbările de sfârșit de an nu mai sunt ce au fost odată. După ce cursurile elevilor au fost mutate în mediul online, acum și serbările se fac tot prin intermediul tehnologiei. Unele școli au chiar și invitați, artiști ale căror piese se află în topul preferințelor adolescenților. Smiley și Dorian, au fost surprizele pregătite de dascăli pentru elevii unei școli din Constanța.

Pentru cei 130 de elevi de clasa a 8 de la școala Nicolae Tonitza din Constanța, sfârșitul de an școlar a venit cu o surpriză din partea conducerii. Chiar dacă nu s-au mai strâns cu toții în sala de curs așa cum o făceau altă dată, întâlnirea a fost una memorabilă. S-a făcut pe o platformă online, iar invitații surpriză au fost artiștii Smiley și Dorian Micu.

Surpriza a fost una cât se poate de plăcută atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice. Iar adolescenții au avut și ei o surpriză pregătită pentru dascălii care i-au îndrumat timp de 8 ani de zile.

Astăzi, autoritățile de la București au anunțat că se pot organiza  evenimente în aer liber cu până la 50 de persoane, însă decizia vine târziu pentru adolescenții claselor a 8-a și a 12-a, aceștia nemaiavând timpul necesar la dispoziție pentru organizarea unei serbări.

De asemenea ministrul învățământului Monica Anisie a recomandat organizarea acestor activități precum și a festivităților de premiere după susținerea examenelor naționale.  

related posts

Leave a Comment