Home Actualitate Prins cu etnobotanice

Prins cu etnobotanice

by Antonia Mocanu
0 comment

Un tânăr de 21 de ani a fost prins de jandarmii constănțeni având asupra sa mai multe pliculețe cu etnobotanice. Acesta a fost observat în zona Casei de Cultură din Constanța și a încercat să fugă când a văzut echipajul de jandarmi.                                                                     

Tânărul a fost prins ieri dimineață de un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Se afla în zona Casei de Cultură din municipiu, iar când a văzut autospeciala a devenit agitat şi a încercat să fugă.

Acesta a fost prins în scurt timp pe străzile adiacente şi le-a povestit jandarmilor că a fugit pentru că avea la el mai multe pliculeţe cu etnobotanice.

În urma verificărilor, oamenii legii au găsit asupra tânărului 13 pliculeţe autosigilante din plastic, ce conţineau fragmente de substanţă vegetală de culoare verde.

Jandarmii  au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanei în cauză, autorităţilor competente pentru efectuarea cercetărilor. Tânărul are 21 de ani și este  din județul Tulcea.

related posts

Leave a Comment