Home Actualitate Se reiau testările la școlile de șoferi

Se reiau testările la școlile de șoferi

by Crina Matei
0 comment

Astăzi a sosit anunțul mult așteptat de cei care doresc să obțină permisul de conducere. Șeful Serviciului Regim Permise și Înmatriculări Constanța, comisar-șef Liviu-Ionuț Vîrșă, a anunțat că din 15 iunie va fi reluată examinarea teoretică a candidaților care doresc să obțină permisul de conducere.

Se reia examinarea teoretică a candidaților care doresc să obțină permisul de conducere! Începând cu data de 15 iunie, activitatea se va desfășura în conformitate cu evoluția situației epidemiologice la nivel național.

„Ne bucură faptul că, pas cu pas, reușim să intrăm în normalitate. După ce am reușit să revenim la examinarea practică, iată că, peste două săptămâni, vom putea avea și proba teoretică pentru constănțeni. În cadrul serviciului, ne-am luat toate măsurile de siguranță, personalul nostru este foarte bine instruit și, sunt convins de faptul că reluarea probei teoretice se va face fără probleme”, a declarat comisar-șef Liviu-Ionuț Vărşă, șeful Serviciului Regim Permise și Înmatriculări Constanța.

Pentru siguranța candidaților, dar și a angajaților Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule, a fost stabilit un set de măsuri. Candidații se vor prezenta la sediul serviciului exclusiv în baza unei programări online, efectuată în avans pe site-ul instituției iar accesul în sediul serviciului se va permite doar candidaților, la data și ora la care s-au programat. Se va evita prezentarea la sediu a însoțitorilor, candidații vor purta mască de protecție și se vor supune unui triaj epidemiologic. Apoi, își vor dezinfecta mâinile, folosind soluțiile puse la dispoziție; numărul de candidați programați zilnic va fi stabilit astfel încât să se respecte normele de distanțare socială în centrul de examinare.

Pe 19 mai, a fost reluată și activitatea de programare a candidaților la proba practică.

related posts

Leave a Comment