Home Actualitate Prin muzică, o tânără din Braşov îi invită pe români să stea acasă

Prin muzică, o tânără din Braşov îi invită pe români să stea acasă

by Florentina Lup
0 comment

Claudia Ligia Şuteu este implicată activ în viaţa culturală a Braşovului. Ea a venit cu o iniţiativă menită să ne determine, prin muzică, să stăm acasă, în această perioadă dificilă.

Claudia a scris piesa ,,Stai acasă” ( https://youtu.be/4a_GnaA-tVc ), un îndemn, un semnal de alarmă, o modalitate de a-i determina pe oameni să facă acest pas mic, pentru a se proteja şi a-i proteja pe cei din jurul lor.

,,Dacă medicii salvează vieţi în spitale, muzica ne salvează pe noi, cei de acasă. De fiecare dată când ţi se întâmplă ceva negativ, găseşte frumosul şi consideră că poate e o şansă. Acum e o şansă să te redescoperi şi să stai cu cei dragi, cum poate nu ai mai avut timp în viaţa asta atât de aglomerată. Iubeşte, ascultă muzică, citeşte, fă sport, hrăneşte-te bine şi gândeşte-te la tot ce nu ai avut timp până acum…doar stai acasă.”, este îndemnul Claudiei pentru noi toţi.

De curând, Claudia a obţinut titlul de doctor în muzică, în domeniul pianului clasic, şi este profesor asociat la Facultatea de Muzică, din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov.

related posts

Leave a Comment