Home Administrație publică Noi parcări în zona ICIL

Noi parcări în zona ICIL

by Crina Matei
0 comment

Parcările construite pe strada Productelor sunt gata pentru a fi asfaltate. Municipalitatea continuă campania de eliberare a domeniului public de garaje și de amenajare a parcărilor rezidențiale. Pe strada Productelor din zona ICIL, echipele administratorului drumului public  au finalizat lucrările de consolidare a infrastructurii terenului la cele trei parcări care sunt construite în urma demolării garajelor.

Echipele administratorului drumului public continuă lucrările edilitare în municipiul Constanța. Astfel pe strada Productelor din cartierul Icil, parcările sunt gata pentru a fi asfaltate. Echipele au finalizat lucrările de consolidare a infrastructurii terenului la cele trei parcări care sunt construite în urma demolării garajelor.

În etapa premergătoare asfaltării, terenul a fost excavat, au fost turnate mai multe straturi de pietriș și au fost montate borduri care vor delimita suprafața destinată staționării autovehiculelor.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, conducătorii auto sunt rugați să nu staționeze autovehiculele în zona în care se execută lucrări.

related posts

Leave a Comment