Home Editorii noștri îți recomandă În direct de la Vatican. Papa Francisc binecuvântează lumea întreagă

În direct de la Vatican. Papa Francisc binecuvântează lumea întreagă

by Crina Matei
0 comment

Vineri, 27 martie 2020, ora 19.00Papa Francisc va prezida la Vatican un moment special de rugăciune, în acest timp de suferință cauzat de pandemia cu Coronavirus. Sfântul Părinte se va ruga pe esplanada Bazilicii Sf. Petru, cu Piața goală: după proclamarea Cuvântului Domnului, va urma un moment de Adorație Euharistică, iar la final Papa Francisc va împărți binecuvântarea Urbi et Orbi – Cetății Romei și lumii întregi -, cu indulgență plenară.

Papa Francisc ne invită pe toți să ne unim în rugăciune, prin mijloacele de comunicare socială. Arhidieceza Romano-Catolică de București va transmite rugăciunea, în direct, cu traducere simultană, pe www.catedralaonline.ro și canalul de YouTube „Angelus ARCB”.

Rugăciunea din această seară cu Papa Francisc este o ocazie unică de a dobândi, în situația actuală creată de pandemie, indulgența plenară, într-o formă extraordinară, atât pentru sine, cât și pentru răposați. Binecuvântarea Urbi et Orbi o dă numai Papa, iar acest lucru se întâmplă numai în ziua alegerii sale ca urmaș al Sfântului Apostol Petru, în ziua de Paști și în ziua de Crăciun. Binecuvântarea Urbi et Orbi pe care Papa Francisc o va împărți în această seară are, așadar, un caracter unic, și este legată de dobândirea indulgenței plenare.

Sursa: Angelus.com

related posts

Leave a Comment