Home Actualitate În atenţia candidaţilor înscrişi la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

În atenţia candidaţilor înscrişi la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale

by Florentina Lup
0 comment

Până în data de 26 iulie, ora 14:00, candidații care s-au înscris deja pentru a susține admiterea la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, indiferent dacă au susținut probele de selecție sau nu, trebuie să transmită la adresa de e-mail smmmfn@smmmfn.ro, următoarele documente:

  • copie scanată față-verso a diplomei de bacalaureat sau a adeverinței care substituie diploma de bacalaureat;
  • fişa pentru alegerea specialităţilor militare completată cu ordinea preferinţelor (disponibilă pentru descărcare la: https://tinyurl.com/y8s2ey7k);
  • declaraţia de consimţământ privind prelucrarea datelor cu caracter personal (disponibilă pentru descărcare la: https://tinyurl.com/y8tdkv74).

Documentele se descarcă, se listează, se completează, se semnează, se scanează și se trimit pe adresa de e-mail menționată anterior. În situaţia în care candidatul nu poate tipări fișele, acestea pot fi scrise olograf.

În momentul prezentării la şcoală, candidaţii au obligaţia de a avea asupra lor, în original, documentele incluse în copie la dosarul de admitere.

Informații suplimentare despre procesul de admitere se pot obține, de luni până vineri, între orele 08:00 – 14:30, la tel. 0786.899.290 sau pe e-mail la smmmfn@smmmfn.ro.

IMPORTANT! 

Aceste informații sunt adresate NUMAI candidaților deja înscriși prin birourile de informare recrutare. În această perioadă NU se mai fac noi recrutări pentru anul şcolar 2020-2021! Termenul pentru depunerea cererilor de înscriere, la birourile de informare recrutare, a expirat pe 29 aprilie 2020.

related posts

Leave a Comment