Home Editorii noștri îți recomandă Destinaţii subapreciate, dar ieftine şi spectaculoase

Destinaţii subapreciate, dar ieftine şi spectaculoase

by Antonia Mocanu
0 comment

Marile oraşe ale Europei precum Viena, Riga sau Londra sunt destinaţii populare în rândul iubitorilor de vacanţe, dar în egală măsură, mult prea aglomerate şi destul de scumpe. Tocmai de aceea, vă propunem câteva idei de vacanţe ieftine în destinaţii mai puţin promovate ale Europei.

Dacă vă doriţi să evadaţi în perioada următoare din agitaţia cotidiană, ar trebui să luaţi în calcul câteva idei mai puţin obişnuite de vacanţă. Oraşe mai puţin celebre din punct de vedere turistic, dar care vă vor încânta, cu siguranţă.

Riga, de exemplu, capitala Letoniei este un oraş ce a cunoscut o dezvoltare economică semnificativă în ultimii ani. Din cauza faptului că oraşul Riga a fost invadat în cel De-al Doilea Război Mondial de către sovietici şi de către nazişti, această destinaţie a rămas una subapreciată. Fiind cel mai mare oraş din Ţările Baltice, capitala Letoniei oferă un stil arhitectural Art Nouveau unic şi întâlnit doar la marile oraşe. Aşadar, artiştii şi pasionaţii de istorie pot găsi în Riga un adevărat paradis.

De asemenea, o altă idee de luat în seamă ar fi Luxemburg. Deşi este un stat mic, Luxemburg este un important centru politic şi financiar. Acest stat are un caracter dual, reuşind să combine elementele tradiţinale cu cele moderne şi să păstreze misterele locurilor autentice. Atracţii turistice care merită văzute sunt Casemates du Block , o reţea complexă de pasaje subterane impresionante, castelul Bourscheid, cartierul istoric bogat în tradiţie şi poate doriţi o plimbare unică prin parcul natural Sore. Practic, atâtea locuri unice, cu tot atâtea poveşti frumoase.

Sursa foto: directbooking.ro

related posts

Leave a Comment