Home Actualitate De Valentine’s Day și Dragobete, CFR pregătește surprize pentru călători

De Valentine’s Day și Dragobete, CFR pregătește surprize pentru călători

by Antonia Mocanu
0 comment

În luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie 2020, CFR Călători pune în vânzare bilete la jumătate de preţ pentru îndrăgostiţi sau parteneri de călătorie cu trenul.

Prin Drag-Oferta pentru îndrăgostiţi “Jumătate voi, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg şi se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeaşi rută, în aceeaşi zi.

Drag-Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători, este valabilă la anumite trenuri cu circulaţie în datele de 14, respectiv 24 februarie 2020 la clasa I şi clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte reduceri. Tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt sfătuiți să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau, pentru informații suplimentare, pot apela numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului din staţii.

Sursa foto: playtech.ro

related posts

Leave a Comment