Home Actualitate La Constanţa, mașinile abandonate pe domeniul public vor fi valorificate

La Constanţa, mașinile abandonate pe domeniul public vor fi valorificate

by Florentina Lup
0 comment

Aproximativ 230 de autovehicule nerevendicate, ce au fost ridicate în ultimii ani din diverse zone ale orașului, vor fi valorificate.

,,Trebuie să valorificăm aceste mașini pentru a face loc altora. Îi rog pe constănțeni să ne anunțe ori de câte ori văd un vehicul abandonat.”, a declarat Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Polițiștii locali, cu atribuții în domeniul circulației rutiere, desfășoară zilnic activități de identificare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public şi a proprietarilor acestora. Din cei 359 de proprietari somaţi, anul trecut, să ridice maşinile, doar 281 dintre ei au eliberat domeniul public. Restul autovehiculelor au fost ridicate și transportate în parcul de mașini abandonate.

Constănţenii pot semnala prezenţa maşinilor abandonate la dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142. De asemenea, poate fi folosită și aplicația Sesizări Constanţa sau adresa de e-mail.

related posts

Leave a Comment