Home Actualitate Campania de sterilizare gratuită, la final

Campania de sterilizare gratuită, la final

by Antonia Mocanu
0 comment

860 de animale de rasă comună au fost sterilizate în cadrul celei de-a doua campanii de sterilizare gratuită care s-a desfăşurat între 23 iunie şi 22 iulie 2021. Cea de-a doua campanie este parte integrantă a proiectului „Efort comun pentru un viitor  mai bun“, derulat de Animal Society în parteneriat cu Four Paws International şi Primăria Municipiului Constanța, s-a încheiat ieri, cu rezultate remarcabile:

 „Suntem mulțumiți de acest rezultat și ne bucurăm că cetățenii au înţeles obligativitatea, dar şi beneficiile sterilizării animalelor de companie. Au acţionat responsabil, răspunzând în număr mare campaniei pe care am organizat-o alături de partenerii noştri. Vom reveni în curând în Constanţa, pentru a continua acţiunile pe care ni le-am propus în cadrul proiectului „Efort comun pentru un viitor mai bun“: noi campanii de sterilizare şi programe de informare şi implicare a societăţii civile în soluţionarea problemei câinilor maidanezi”  a precizat Anca Tomescu, președinte Animal Society.

Proiectul „Efort comun pentru un viitor mai bun“ presupune desfășurarea mai multor campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună de raza municipiului Constanța, precum și derularea mai multor programe de informare adresate locuitorilor orașului. Proiectul are ca obiectiv implicarea societății civile în stabilirea şi implementarea unui plan de măsuri uman, eficient, durabil pentru problema câinilor fără stăpân.

related posts

Leave a Comment