Home Actualitate Cumpăna Village by the Sea

Cumpăna Village by the Sea

by Antonia Mocanu
0 comment

Siguranţă, linişte, spații verzi și dotări performante într-un complex rezidenţial, Cumpăna Village by the Sea, cel mai nou concept denumit gated comunity, implementat la malul mării în ceea ce privește locuințele care pune pe primul loc, confortul și avantajele de a trăi la doar câteva minute de agitaţia oraşului. La mijlocul acestei săptămâni a fost inaugurată prima casă dintr-o serie de peste 200 de vile ce se vor construi în decurs de câțiva ani.

Complexul de tip gated community destinat familiilor cuprinde 20 de străzi, pe fiecare fiind câte 12 case individuale şi  duplexuri, construite ca un domeniu închis, creând o unitate multifamilială.

Proiectul rezidenţial unic la nivelul judeţului Constanţa, mizează în primul rând pe  confortul şi siguranţa locuitorilor care sunt sunt principalele obiective ale complexului rezidenţial, Cumpăna Village by the Sea.

Pe lângă acest proiect unic în județul Constanța, dezvoltatorul a decis să se implice și în proiecte care sprijină campanii pentru ajutorarea copiilor bolnavi, alături de Asociația Dăruiește Aripi.

Proiectul pune accent pe calitatea şi siguranţa vieţii în interiorul  comunităţii, cu perimetru îngrădit, utilități asigurate, numeroase spaţii verzi şi dotări de ultimă generaţie. În interiorul  complexului, va fi amenajat un centru comercial dedicat proiectului, iar  pentru copii vor exista locuri de joacă.  Primele locuinţe din cadrul  Cumpăna Village by the Sea deja vândute  vor fi date în folosinţă în toamna acestui an.

related posts

Leave a Comment