Home Actualitate Dacă vă place arta, puteţi să ne priviţi de sus!

Dacă vă place arta, puteţi să ne priviţi de sus!

by Florentina Lup
0 comment

Muzeul Judeţean de Istorie Braşov, împreună cu mai multe instituţii de cultură braşovene, lansează astăzi, 17 iunie, de la ora 19:00, în Bastionul Ţesătorilor, prima stagiune estivală de muzică, teatru şi film a proiectului ,,Bastionul Artiştilor”.

Sub sloganul ,,Dacă vă place arta, puteţi să ne priviţi de sus !”, stagiunea de la Bastionul Ţesătorilor readuce etajele curţii interioare în aria evenimentelor culturale, oferind spectatorilor posibilitatea să urmărească reprezentaţiile de muzică, teatru sau film de pe galeriile etajelor I şi II ale fortificaţiei istorice.

În noul circuit de vizitare al Bastionului Ţesătorilor au fost incluse părţi care niciodată nu au fost deschise publicului larg. De asemenea, pentru prima oară în istoria monumentului medieval, publicul va avea acces în curtea interioară şi prin portiţa dinspre Promenada Tâmpei.

Accesul în curtea Bastionului Ţesătorilor este gratuit!

Biletul de intrare (7 lei pentru adulţi; 1,50 lei pentru preşcolari, elevi, studenţi; 4 lei pentru pensionari) trebuie plătit numai dacă vizitatorii doresc să intre şi în expoziţiile ,,Cetatea Braşovului” şi ,,Braşovul / 3M”.

Noua organizare a Bastionului Ţesătorilor a determinat şi o extindere a programului de vizitare pentru perioada 17 iunie -19 septembrie 2020. Astfel, cu excepţia zilei de luni a fiecărei săptămâni, când muzeul este închis, Bastionul Ţesătorilor este deschis pentru vizitatori, în intervalul orar 10:30 – 20:00, cu prelungirea programului până la ora 21:30, exclusiv pentru stagiunea ,,Bastionul Artiştilor”.

related posts

Leave a Comment