Home Actualitate Coşmarul şoferilor ia sfârşit! Se asfaltează drumul Năvodari-Corbu!

Coşmarul şoferilor ia sfârşit! Se asfaltează drumul Năvodari-Corbu!

by Crina Matei
0 comment

A început reabilitarea și modernizarea drumului spre Corbu, o investiție cu fonduri europene a Primăriei Orașului Năvodari. După trei luni de la demararea lucrărilor, astăzi s-a turnat primul strat de asfalt. Valoarea finală a proiectului este de 4,8 milioane euro.

Drumul spre Corbu și Platforma Industrială Midia-Năvodari a intrat în reabilitare și modernizare anul trecut, în decembrie. În trei luni de la demararea lucrărilor, s-au executat lucrări de frezare a asfaltului pe ambele sensuri de circulație.

”Începând cu anul 2016, am făcut proiectul pentru reabilitarea și modernizarea drumului și am depus documentația pentru ca investiția să se realizeze cu fonduri europene. Proiectul a fost aprobat și de atunci și până la momentul demarării efective a lucrărilor s-au derulat toate etapele birocratice, de avizare și autorizare”, a explicat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Reabilitarea și modernizarea drumulului spre Corbu face parte dintr-un amplu proiect finanțat cu fonduri europene şi prevede executarea a peste 7 km de piste de bicicliști, precum și montarea a 36 de stații de autobuz moderne, atât pe drumul spre Corbu, cât și în diferite zone ale orașului. Până în prezent, au fost montate 10 din totalul de 36 de stații de autobuz moderne prevăzute în proiect.

Drumul spre Corbu va fi reabilitat și modernizat pe patru benzi, pe o lungime de 3 840 metri, pe sectorul de drum cuprins între Pod Ecluză și Pod spre Corbu.

related posts

Leave a Comment