Home Editorii noștri îți recomandă Atenţie la instalaţiile interioare de termoficare!

Atenţie la instalaţiile interioare de termoficare!

by Crina Matei
0 comment

RADET începe probele pentru sezonul rece. Regia de termoficare îi informează pe consumatorii racordați la sistemul de termoficare că începând cu data de joi, 01 octombrie a.c., ora 8:00 va demara lucrările specifice premergătoare începerii sezonului de furnizare a căldurii, procedând la umplerea instalațiilor proprii acolo unde au fost golite pe timpul verii și la efectuarea probelor de presiune la rece.

Rugăm consumatorii să își ia toate măsurile necesare pentru a preveni eventualele inundații accidentale care pot apărea odată cu umplerea instalațiilor (să se asigure că robinetele montate la branșament sunt pe poziția închis). Pentru situații deosebite puteți solicita sprijin din partea echipelor de intervenții ale RADET Constanța, în program non-stop la Dispeceratul regiei – telefon 0241.616.792.„, au precizat reprezentanții RADET într-un comunicat de presă.

Totodată, RADET Constanța îi invită pe consumatorii care înregistrează restanțe la plata facturilor să își achite obligațiile de plată pentru a ne permite asigurarea continuității funcționării serviciului public.

Sursa: RADET Constanţa

related posts

Leave a Comment